середу, 17 жовтня 2012 р.

Стелла Іванівна - найкращий класний керівник!

      Сьогодні на базі нашої школи відбувся районний тур Всеукраїнського конкурсу "Класний керівник року".
     На виконання Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20.12.2011 р. №1459, з метою підвищення ролі класного керівника, його статусу як компетентного педагога, виявлення досвіду кращих вчителів-класних керівників, які у практичній роботі ефективно використовують різноманітні форми і методи виховної роботи, інноваційні виховні технології, популяризації педагогічних здобутків класних керівників-новаторів, створення інформаційного простору з питань роботи класних керівників проводився цей конкурс.
     В конкурсі брали участь педагоги шкіл району. Нашу школу представляли 3 педагоги. Серед них - наш класний керівник Ходоровська Стелла Іванівна.
     Стелла Іванівна до уваги поважного журі презентувала свій досвід роботи в електронному вигляді. Її презентація містила опис досвіду, систему виховної роботи, проектні технології, розробки практичних справ із учнями та їх батьками, структуру учнівського самоврядування класу, КТС, роботу блогу класу та ін.
      Вітаємо Стеллу Іванівну із перемогою - І місце!
     Вітаємо і дякуємо за творчу і плідну працю.
Бажаємо щоб її задуми і творчі плани здійснилися.
     А ще побажаємо Стеллі Іванівні перемоги в обласному турі конкурсу "Кращий керівник року", який відбудеться на осінніх канікулах.
     Саме в нашому класі і в нашій рідній школі
найкращі вчителі виховують найкращих учнів!

Немає коментарів:

Дописати коментар