пʼятницю, 14 жовтня 2011 р.

Всеукраїнська акція "Щастя на крилах"

Благодійна організація "Міжнародний благодійний фонд Допомоги дітям, які долаються рак та розсіяній склероз« Сильні Духом »"
Більшості з них колись вже відмовили у праві на життя лікарі та медицина - поставили хрест на ще живих дітях.
Але пройшли роки, і ці діти живі. Живі, незважаючи на страшні прогнози медиків.
«Немає такої речі в світі, яка може встояти перед бажанням», - переконані всі, хто з нашої і Божою допомогою, незважаючи на прогнози медицини, переміг свою хворобу.
Це - девіз нашого фонду. І колись він допоміг і мені самій перемогти у себе ці страшні хвороби.

Ми вчимо цьому інших.
Ми вчимо перемагати без ліків, без хіміотерапії, без сліз і страждань.
Ми вчимо жити в казці.


Рак можна перемогти!


МИ БАЖАЄМО ВСІМ ЩАСТЯ!"


ці слова належать президенту фонду "Сильні духом" Рівіль Кофман.

Вже близько двох років в Україні відкритий і працює дитячий реабілітаційний центр "Казковий світ". Центр поки що невеликий, а тому це швидше міні-центр.
Він знаходиться за адресою: м.Київ, ул.Щoрса 23, офіс 3.
У міні-центрі проходять зустрічі з дітьми, які перебувають на лікуванні в онковідділення м.Києва, а також з тими, хто пройшов лікування.
Мало хто може виміряти і оцінити посмішки на обличчі і голосного сміху онкохворої дитини.
У період кризи втрата посмішки навіть здорової дитини вважається нормою. І рідко, коли комусь з нас приходить думка про те, що з втратою життєрадісності втрачається здоров'я.
У центрі також проходять заняття дитячого лялькового театру "Браха". Діти, беручи участь у театральних постановках казкових, навчаються служінню ближнім, і найголовніше, вони повертаються у світ дитинства, викинутими звідти блоками хіміітерапіі і променевою терапією.
Благодійний фонд допомоги дітям «Сильні Духом» проводить благодійну акцію «Щастя на крилах» з метою збору коштів для організації повноцінного дитячого реабілітаційного центру в Україні.
Всеукраїнська акція проходить з 1 по 15 жовтня 2011 року. На зібрані кошти закуповуються будівельні матеріали для реабілітаційного центру, який зможе приймати близько 1000 дітей щороку. Реабілітація дітей в центрі здійснюватиметься безкоштовно!!! Успішна реалізація цього проекту дасть змогу в майбутньому відкрити подібні Центри реабілітації в кожному регіоні України, що сприятиме створенню оптимального функціонування цілісної системи, щодо захисту прав дітей в Україні.
Ми також долучилися до цієї акції і зібрали 126 грн.
Біди чужої не буває!!!
Не стійте осторонь!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар