середа, 30 березня 2011 р.

На Скайп-зв`язку!

Останню чверть навчального року розпочали тижнем ХІМІЇ.
Саме постаті Дмитра Івановича Мендєлєєва була присвячена традиційна година спілкування.
Ця особистість зуміла в собі поєднати великого майстра шкіряних дорожніх валіз, великого кухаря, найбільшого авантюриста, справедливого генерала, великого мрійника, який на повітряній кулі спостерігав сонячне затемнення.

Та от традиційною її назвати можна лише тому, що відбувається вона завжди по середах і на сьомому уроці.

Нас з учнями не можливо здивувати віртуальним зв`язком - це вміють робити навіть першокласники і телебачення неодноразово показувало приклади. Але краще один раз зробити, ніж сто разів почути і побачити.

Причиною нашого експерименту стала зламана нога Стелли Іванівни. Новітні технології прийшли на допомогу. Скайп-зв'язок дав можливість бачити і чути один одного класному керівнику, який знаходиться вдома на лікарняному, і учням 8-Б класу, які розмістилися у комп'ютерному класі.

Ідея проведення години спілкування в такому режимі належить мамі Миколки (за сумісництвом учителю інформатики) Олефіренко Наталії Михайлівні.

За словами заступника директора школи з виховної роботи Жанни Юліївни: " Я знаю, щоб не трапилось, а заплановане у 8-Б відбудеться", що ми і цей раз успішно спільними зусиллями показали.

Починати завжди важко, але обов`язково потрібно. Може б і ми ще уходили від цього питання та обставини змусили нас експериментувати.
Ми, як і всі, вчимося на помилках. Це була наша перша спроба і досить достойна.
Обіцяємо тримати вас у курсі справи. Слідкуйте за публікаціями.

А зараз до вашої уваги фоторепортаж з місця події:










Нам спало на думку, що було б здорово так проводити зустрічі, круглі столи, конференції між різними класами або, навіть, навчальними закладами.

Запрошуємо всіх бажаючих до співпраці!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар